De gehele IT-omgeving in de cloud?

Veilig, persoonlijk en op maat.

Flexibel werken met KaaS – altijd en overal

Met KaaS staat de gehele IT-omgeving in de cloud. Alle data en benodigde kantoorapplicaties staan op één centrale plek die veilig beschikbaar is via het internet. Gemakkelijk met collega's aan projecten werken, nooit meer verouderde versies en de werkomgeving is beschikbaar op verschillende laptops en tablets. KaaS is schaalbaar en heeft een hoge beschikbaarheid.

Een cloud-omgeving op maat gemaakt, dat is nieuw!

KaaS gaat verder dan andere cloudoplossingen. KaaS is een Citrix-based platform. De basis KaaS-omgeving bestaat uit alle standaard Windows kantoorapplicaties. De omgeving kan aangevuld worden met specifieke applicaties die uw organisatie gebruikt.

De gehele omgeving in de cloud, of toch een gedeelte in huis houden? Het is allemaal mogelijk met KaaS!

IT uitbesteden is dé oplossing voor het MKB

Behoud de focus op uw eigen business en besteed uw IT zorgeloos uit. Een vast bedrag per gebruiker per maand. Met KaaS betaalt u alleen voor de IT-diensten en applicaties die u daadwerkelijk gebruikt. Geen onverwachte kosten met KaaS.

Ook benieuwd wat u per maand kunt besparen op hardware, licenties en beheerkosten?

Uw IT-omgeving - veilig in Nederland

KaaS klinkt oer-Hollands en dat is het ook. De IT-omgeving staat veilig in een Nederlands datacenter. Dit datacenter valt onder de Nederlandse wetgeving, is ISO-gecertificeerd en u blijft altijd eigenaar van de data. Bij KaaS weet je wél waar je data blijft.

"Met KaaS weten wij waar én bij wie onze data staat, een veilig gevoel."
Lees meer over KaaS bij BOEi

Sympathieke en snelle service

Een team van enthousiaste mensen staat altijd klaar om u te helpen. Onze medewerkers kennen klantomgevingen door en door en zijn via een direct telefoonnummer te bereiken. Een samenwerking waarop u kunt bouwen.

Een update, aanpassing of vraag?
Geniet van écht snelle en persoonlijke service met KaaS

Klaar voor KaaS?

Behoefte aan meer dan een standaard IT-omgeving?
Neem contact met ons op voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek.

De gehele IT-omgeving in de cloud?

Veilig, persoonlijk en op maat.