de Koning wil bekend staan als een expert in complexe IT-infrastructuren. Technische kennis en innovatie staan voorop. Graag delen wij deze kennis en vertellen wij over onze projecten, technische oplossingen en dagelijkse gebeurtenissen.

“Back-up geëvolueerd”

8 september 2017

Door de jaren heen hebben verschillende systemen de revue gepasseerd. Allen met hun voor- en nadelen. Zelden dat we een systeem tegenkwamen dat voldeed aan alle wensen. Dit heeft ertoe geleid dat organisaties veelal hebben moeten werken met meerdere soft- en hardware producten. Wat uiteindelijk resulteerde in talloze manuren, onberekenbare resultaten en een systeem wat […]

Lees meer >

SentinelOne, de volgende stap in ransom- en malware bestrijding

4 augustus 2017

Ooops, your file could have been protected!  Door: Stefan van Bruggen Introductie Ransomware is een hot item, in de media gaan er bijna wekelijks verhalen rond over massale infecties en dataverlies. Deze dreiging is in de afgelopen maanden nog groter geworden, nadat er tijdens de uitbraak van Wanacry en Petya is gebleken dat de developers […]

Lees meer >

BOEi migreert naar het vernieuwde KaaS-platform

29 februari 2016

BOEi werkt sinds enkele maanden op het vernieuwde KaaS-platform. Eind augustus zijn zij gemigreerd naar de vernieuwde omgeving. Nieuwe technologie en nog sneller werken.

Lees meer >

KaaS op Nutanix

29 februari 2016

de Koning vindt het belangrijk om continu technisch vooruitstrevend bezig te zijn. Zodoende is in 2015 de overstap gemaakt naar de technische oplossing van Nutanix. Wat is Nutanix en wat zijn de voordelen van de vernieuwde KaaS-omgeving?

Lees meer >

Nieuwe klant op het KaaS-platform

16 juni 2015

Het managementadviesbureau JBR heeft de overstap gemaakt van een private cloud naar werken met KaaS. Wij heten JBR van harte welkom op het vernieuwde KaaS-platform!

Lees meer >

Oplevering netwerk Experience Centre

1 april 2015

de Koning heeft de gehele netwerkinfrastructuur voor het gloednieuwe Global Experience Centre van Smurfit Kappa op Schiphol opgeleverd.

Lees meer >

Terugblik op het evenement

10 november 2014

Donderdag 6 november lanceerden wij samen met klanten, leveranciers en relaties het nieuwe de Koning. Wat een geslaagde avond!

Lees meer >

Het nieuwe de Koning

9 oktober 2014

Een nieuwe naam, huisstijl en website. In 2014 hebben wij onszelf de spiegel voorgehouden en de tijd genomen om na te denken. Wie zijn we, wie willen we zijn en hoe gaan we daar komen?

Lees meer >