de Koning is een expert in IT-infrastructuren en weet alles over migraties, servers, cloud computing, virtualisaties, security, beheer, hardware, co-locaties en andere IT-oplossingen. Wij creëren de optimale werkomgeving voor uiteenlopende organisaties in Nederland.

Managed Services

de Koning verzorgt het beheer van IT infrastructuren en zorgt ervoor dat de omgevingen veilig en stabiel doen wat ze moeten doen. Ook benieuwd wat uw organisatie kan verbeteren en besparen?

Microsoft 365 Modern Workplace +

De op Microsoft 365 gebaseerde Modern Workplace is voor veel MKB organisaties de norm. de Koning levert een Modern Workplace + dienst, waarbij applicaties centraal kunnen worden gehost en geïntegreerd. Deze omgeving kan worden uitgebreid met diverse diensten, waaronder bellen via Teams, single sign-on naar SaaS applicaties, Endpoint protection en hacking preventie oplossingen.

 

 

 

Support en beheer

Ons enthousiaste support team zorgt voor een goed functionerende IT-omgeving, waar continuïteit voorop staat. Daarnaast onder- houden wij alle back-ups, licenties en updates. Wij bieden dienstverlening op maat, een professionele ondersteuning en zijn bereikbaar via directe communicatie- lijnen, zonder lange wachttijden.

On-premise of in de cloud

de Koning heeft expertise in zowel on-premise als cloud omgevingen, of een combinatie hiervan. Naast deskundig advies kunnen wij ook de dienst, implementatie en het beheer verzorgen. Geen enkele organisatie is hetzelfde, wij denken graag mee over de meest geschikte oplossing!

Consultancy

Er bestaat geen standaard probleem, dus ook geen standaard oplossing. De deskundige IT-consultants van de Koning denken mee bij allerlei soorten (complexe) technische vraagstukken, adviseren op professioneel niveau en maken de techniek prettig werkbaar.

KaaS: de Koning in de cloud

“Kantoorautomatisering as a Service” is de flexibele cloud oplossing van de Koning. KaaS gaat een stap verder dan andere cloud diensten. Bespaar op hardware, licenties en beheerkosten én betaal alleen voor de IT-diensten en applicaties, die daadwerkelijk gebruikt worden, zonder onverwachte kosten.

Project Management

De Koning heeft ruime ervaring in het managen van complexe IT-projecten. Onze projectmanager kan onderdeel zijn van het IT-team van de klant of een project kan geheel worden uitbesteed aan de Koning. Wij zorgen dat een project succesvol en binnen de deadline afgerond wordt.

Cloud Connect

Geen (behoefte aan) technische expertise of apparatuur om zelf een directe cloud connectie te realiseren? de Koning koppelt uw netwerk(en) snel, veilig en betrouwbaar aan de cloud leverancier van keuze. Een flexibel contract biedt u de ideale gelegen- heid om uw “cloud journey” te starten!

Back-up & Recovery as a Service

Innovatie zit in ons DNA. de Koning biedt Back-up & Recovery als dienst aan! De complete back-up, replicatie en archiveringsketen wordt sterk vereenvoudigd met 90% tijdsbesparing voor beheer. Ongeacht of de data zich on-premise of in de cloud bevindt.