de Koning is een expert in IT-infrastructuren en weet alles over migraties, servers, cloud computing, virtualisaties, security, beheer, hardware, co-locaties en andere IT-oplossingen. Wij creëren de optimale werkomgeving voor uiteenlopende organisaties in Nederland.

Support en beheer

Wij supporten en onderhouden IT-omgevingen. de Koning streeft hierbij naar snelle en sympathieke dienstverlening. Wij verzorgen back-ups, licenties en zijn bereikbaar via een direct telefoonnummer.

Consultancy

Onze IT-consultants bieden advies bij allerlei soorten technische vraagstukken. Er bestaat geen standaard probleem, dus ook geen standaard oplossing. de Koning denkt mee en maakt de techniek werkbaar.

Omgeving op locatie of in de cloud

de Koning kan zowel on premise- als cloud omgevingen leveren, of een combinatie hiervan. Geen enkele organisatie is hetzelfde en dat maakt ons vak zo leuk.

KaaS: de Koning in de cloud

KaaS is de cloud oplossing van de Koning en staat voor “Kantoorautomatisering as a Service”. KaaS gaat een stap verder dan andere cloud diensten.

Rubrik Data Management

Innovatie zit in ons DNA. Rubrik biedt die vernieuwing met een schaalbaar platform, dat de complete back-up, replicatie en archiveringsketen sterk vereenvoudigt met 90% tijdsbesparing voor beheer.

Projectmanagement

Klanten schakelen ons in bij complexe IT-projecten. Wij hebben samenwerkings-verbanden waarbij wij onderdeel uitmaken van het IT-team, of waarbij een project geheel wordt uitbesteedt aan de Koning.