de Koning is een IT-infrastructuur-expert met uitgebreide kennis van
migraties, integraties, on-premise en cloud en hybride omgevingen, virtualisatie,
netwerken, beveiliging, beheer, hardware, co-locaties en andere IT-oplossingen.

Wij streven ernaar om optimale en veilige werkomgevingen te creëren,
voor zowel nationale als internationale organisaties.

Back-up & Recovery as a Service

Innovatie is ons fundament. Bij de Koning zetten wij de norm met onze Back-up & Recovery as a Service!

Wij vereenvoudigen de volledige back-up, replicatie en archiverings-cyclus, waardoor er tot wel 90% bespaard wordt op beheer.

Ongeacht of uw gegevens zich on-premise of in de cloud bevinden, wij hebben de oplossing.

Managed Services

Bij de Koning nemen wij het beheer van complete IT-ecosystemen serieus: IT-omgevingen, netwerken, firewalls, Microsoft 365, Azure-omgevingen, en meer.
Wij beschikken daarnaast over ons eigen state-of-the-art datacenter voor co-locatie, een IaaS+ platform, dark fiber-infrastructuur en cloudverbindingen.
Wij zorgen er voor dat organisaties en IT teams zich kunnen focussen op hun belangrijke organisatie-doelen, zonder afleiding door IT randzaken.

Microsoft 365 Modern Workplace +

Voor veel organisaties is de op Microsoft 365 gebaseerde Modern Workplace de nieuwe standaard. Bij de Koning gaan wij een stap verder met onze Modern Workplace+ oplossing. Wij brengen alle data en applicaties binnen handbereik van de moderne werkomgeving en bevorderen naadloos werken met één enkele identiteit. Onze uitbreidingsmogelijkheden zijn grenzeloos. Van bellen via Teams tot het hosten van bestaande applicaties of serveromgevingen, single sign-on voor SaaS-applicaties, endpointbescherming, tot 24/7 detectie en preventie van ransomware en hacks. de Koning transformeert uw mobiele werkplek in een volwaardig kantoor.

Support en beheer

Ons toegewijde supportteam staat altijd paraat om ervoor te zorgen dat uw
IT-omgeving optimaal functioneert,
met de hoogste prioriteit voor bedrijfs-continuïteit.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het beheer van back-ups, licenties en updates volledig op ons. Wat ons echt onderscheidt, is onze maatwerk-dienstverlening en professionele ondersteuning.

Bij de Koning bent u nooit een nummer.

Wij bieden directe communicatielijnen en hebben geen wachttijden, zodat u altijd snel en efficiënt geholpen wordt.

On-premise of hybride?

de Koning staat klaar om zowel MKB-organisaties als multinationals te begeleiden bij het maken van cruciale architectuur-keuzes voor hun lokale, datacenter, hybride en/of cloud-omgevingen.

Met onze rijke ervaring en diepgaande expertise zijn wij in staat om snel een concept ontwerp te ontwikkelen dat wij gezamenlijk verfijnen en toetsen.

Indien gewenst, kunnen wij de volledige projectbegeleiding op ons nemen.

Consultancy

Elk probleem is uniek en dus vereist elk probleem een oplossing op maat. De ervaren IT-consultants van de Koning gaan verder dan alleen standaardoplossingen. Wij denken actief mee bij diverse (complexe) technische vraagstukken, bieden professioneel advies en zorgen ervoor dat technologie naadloos integreert in uw werkomgeving. Wij zijn teamspelers en werken samen om de kennis van uw IT-team te verrijken. Bij de Koning zorgen wij ervoor dat technologie niet slechts functioneert, maar ook een waardevolle toevoeging is voor uw organisatie.

KaaS: de Koning in de cloud

Onze ‘Kantoorautomatisering as a Service’ (KaaS) is de dynamische cloudoplossing van de Koning. KaaS gaat verder dan andere cloudservices. Het stelt u in staat om aanzienlijk te besparen op hardware, licenties en beheerskosten, en u betaalt alleen voor de IT-diensten en applicaties die u daadwerkelijk gebruikt. Bij ons zijn onverwachte kosten verleden tijd.

Projecten en Project Management

de Koning heeft uitgebreide ervaring in
het succesvol managen van complexe IT-projecten. Onze projectmanagers kunnen naadloos deel uitmaken van het IT-team van de klant, of wij kunnen het gehele project van begin tot eind onder onze hoede nemen.
Wij zorgen dat een project succesvol en binnen de deadline afgerond wordt.

Cloud Connect

Heeft u geen technische expertise of apparatuur voor het opzetten van een directe cloud-verbinding?

de Koning maakt het eenvoudig door uw netwerken snel, veilig en betrouwbaar te koppelen aan de cloud leverancier van uw keuze.

Met onze flexibele oplossingen krijgt u de ideale gelegenheid om uw ‘cloud journey’ te starten en eenvoudig op te schalen wanneer dit nodig is!

Security en ransomware response

Als toonaangevende IT-dienstverlener en Managed Service Provider zijn wij door-drongen van de voortdurende cybersecurity risico’s. Wij worden dagelijks geconfronteerd met deze uitdagingen en zetten ons volledig in om potentiële bedreigingen en aanvallen snel te detecteren en te mitigeren.
Onze uitgebreide security suite omvat preventieve, detectieve, mitigatieve en recovery oplossingen. Bovendien bieden wij security awareness-tests en sessies om uw team scherp te houden. Onze ISO 27001 certificering draagt eraan bij, dat wij als organisatie ons blijven ontwikkelen op het gebied van informatiebeveiliging. Deze kennis en ervaring delen wij graag met onze klanten, die wij ondersteunen met oplossingen en diensten, die hun cybersecurity versterken.