Back-up & Recovery as a service

de Koning biedt een kostenbesparing op beheer van back-up, replicatie, archivering en zelfs Disaster Recovery.

Een managed dienst op basis van het Rubrik platform:

een schaalbaar platform (fysieke appliance, VM of cloud app), dat de complete back-up, replicatie en archiveringsketen sterk vereenvoudigt.
Deze dienst leidt tot een directe verbetering op het gebied van efficiency, automatisering, data management, continuïteit en compliance. de Koning realiseert hiermee een bewezen tijdsbesparing van 90% voor beheer van back-up en (disaster) recovery en taken! 

Tijdsbesparing van 90%
Onderbouwd met een solide service level agreement (SLA) biedt de Koning een geautomatiseerd verwerkingsproces, dat de kern van de tijdsbesparing op beheer van back-up, replicatie en archivering waarborgt. Binnen de door de klant gestelde kaders (RPO & RTO) wordt het beste moment bepaald voor het maken van snapshots, om vervolgens de betreffende Virtual Machines binnen de SLA automatisch te verwerken voor back-up. 

de Koning biedt back-up en disaster recovery aan op basis van een geautomatiseerd proces. Binnen de gestelde kaders (RPO & RTO) wordt het beste moment bepaald voor het maken van snapshots, om vervolgens de betreffende Virtual Machines binnen de SLA automatisch te verwerken voor back-up.

Snelle restore voor bedrijfscontinuiteit
Binnen deze dienst zijn niet alleen het geautomatiseerde karakter en het bijbehorende gebruiksgemak belangrijke kenmerken, maar juist ook het voordeel van een snelle restore levert een belangrijke meerwaarde op voor de beschikbaarheid en continuïteit. Het opnieuw opbrengen van een enkele Virtual Machine gebeurt in luttele seconden, terwijl een volledige omgeving bestaande uit enkele honderden Virtual Machines binnen een paar minuten hersteld is. Ook database recovery is in een mum van tijd voltooid door ‘live mount’ in SQL of Oracle. 

Snelle Kostenbesparing Disaster Recovery
Bovenstaande voordelen resulteren direct in een grote kostenbesparing op arbeid én een beperking van dataverlies. Tegelijkertijd opent het de deur voor meer snelheid, zekerheid, minder kosten en risico’s in DR-processen.

Overige kenmerken en voordelen
> Back-up & (Disaster) Recovery als Managed Service
> Één centraal systeem voor alle locaties en (Cloud)platformen
> Long term (compliance) archiving naar de cloud
> Microsoft 365 Back-up & Recovery
> Schaalbaarheid, performance en capaciteit
> Azure en AWS cross region Back-up en (Disaster) Recovery
> Zoeken en restoren op basis van file indexing
> Database Recovery met een RPO van 1 minuut en RTO van 20 seconden
> Volledige integratie en aansturing via API’s mogelijk
> Nieuwe mogelijkheden voor test en development omgevingen 

In een vrijblijvende live DEMO laten wij graag zien welke interessante voordelen de Koning op het gebied van Back-up & (Disaster) Recovery kan bieden. 

Meer weten of een DEMO aanvragen?
Bel ons gerust op 030-2547900 of stuur een bericht naar info@koning-ict.nl.

 

 

De waarde van Back-up & (Disaster) Recovery

  • Tijdsbesparing door automatisering
  • Gebruiksgemak
  • Bedrijfscontinuiteit door snelle restore
  • Managed service