Back-up & Recovery as a service

de Koning biedt een geavanceerde dienst voor beheer van back-up, replicatie, archivering en Disaster Recovery.

Deze managed dienst is gebaseerd op het Rubrik platform:

een schaalbaar platform (fysieke appliance, VM of cloud app), dat de complete back-up, replicatie en archiveringsketen sterk vereenvoudigt. Het resultaat is een aanzienlijke kostenbesparing en verbetering op het gebied van efficiency, automatisering, data management, bedrijfscontinuïteit en compliance.

Belangrijke kenmerken van de Koning’s Back-up- en Disaster Recovery-dienst zijn onder meer:

Tijdsbesparing van 90%
De dienst biedt een geautomatiseerd proces dat de tijdsbesparing op beheer van back-up, replicatie en archivering maximaliseert. Binnen de door de klant gestelde kaders voor RPO (Recovery Point Objective) en RTO (Recovery Time Objective) worden snapshots gemaakt en verwerkt voor back-up.

Snelle restores
Het herstellen van gegevens en systemen is snel en efficiënt, waardoor bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd. Het opnieuw inzetten van een enkele virtuele machine duurt slechts enkele seconden, terwijl het herstellen van een hele omgeving met honderden virtuele machines en databases binnen enkele minuten kan worden voltooid.

Kostenbesparingen voor Disaster Recovery
De efficiënte processen en snelle restores resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen op arbeid en beperken het dataverlies. Dit maakt het Disaster Recovery-proces sneller, betrouwbaarder en kosteneffectiever.

Andere voordelen
De dienst biedt een centraal systeem voor alle locaties en (cloud)platformen, lange termijn archivering naar de cloud, back-up en recovery voor Microsoft 365, schaalbaarheid, prestaties, capaciteit, cross-region back-up en Disaster Recovery voor Azure en AWS, zoek- en herstelmogelijkheden op basis van bestandsindexering, database recovery met een RPO van 1 minuut en RTO van 20 seconden, volledige integratie en aansturing via API’s en nieuwe mogelijkheden voor test- en development omgevingen.

 

In een vrijblijvende live DEMO laten wij graag zien welke interessante voordelen de Koning op het gebied van Back-up & (Disaster) Recovery kan bieden.

Neem contact op via telefoonnummer 030-2547900 of stuur een bericht voor meer informatie of om een DEMO aan te vragen.

De waarde van Back-up & (Disaster) Recovery

  • tijdsbesparing door automatisering
  • gebruiksgemak
  • bedrijfscontinuïteit door snelle restore
  • managed service