Alles over Data Management >

de Koning biedt een kostenbesparing op beheer van back-up, replicatie, archivering en zelfs Disaster Recovery.

Een managed dienst op basis van Rubrik:
een schaalbaar platform (fysieke appliance, VM of cloud app), die de complete back-up, replicatie en archiveringsketen sterk vereenvoudigt. 

Dit levert de klanten van de Koning een significante verbetering op het gebied van efficiency, automatisering, data management, continuïteit en compliance. de Koning realiseert hiermee een tijdsbesparing van 90% voor beheer van data management taken!

Tijdsbesparing van 90%
Onderbouwd met een solide service level agreement (SLA) biedt de Koning een geautomatiseerd verwerkingsproces, dat de kern van de tijdsbesparing op beheer van back-up, replicatie en archivering waarborgt. Binnen de door de klant gestelde kaders (RPO & RTO) wordt het beste moment bepaald voor het maken van snapshots, om vervolgens de betreffende Virtual Machines binnen de SLA automatisch te verwerken voor back-up.

Snelle restore voor bedrijfscontinuiteit
Binnen deze dienst zijn niet alleen het geautomatiseerde karakter en het bijbehorende gebruiksgemak belangrijke kenmerken, maar juist ook het voordeel van een snelle restore levert een belangrijke waarde op voor data management en dus continuïteit. Het opnieuw opbrengen van een enkele Virtual Machine gebeurt in luttele seconden, terwijl een SLA met 100 of meer Virtual Machines binnen een paar minuten gedraaid is. Ook database recovery is in een mum van tijd voltooit door ‘live mount’ in SQL.

Snelle Kostenbesparing Disaster Recovery
Bovenstaande voordelen leveren een grote kostenbesparing op arbeid én beperking van dataverlies. Tegelijkertijd opent het de deur voor meer snelheid, zekerheid, minder kosten en risico’s in DR-processen.

Overige kenmerken en voordelen
> Data Management als Managed Service

> Schaalbaarheid, perfomance en capaciteit
> Multi-site back-up
> Zoeken en restoren op basis van file indexing
> Snelle start
> Nieuwe mogelijkheden voor testomgevingen

In een vrijblijvende live DEMO laten wij graag zien welke interessante voordelen de Koning op het gebied van Data Management kan bieden.

Meer weten of een DEMO aanvragen?
Bel ons gerust op 030-2547900 of stuur een bericht naar info@koning-ict.nl.

 

De waarde van Data Management

  • Tijdsbesparing door automatisering
  • Gebruiksgemak
  • Bedrijfscontinuiteit door snelle restore
  • Managed service