Microsoft 365 Modern Workplace +

de Koning biedt een geavanceerd M365-concept, waarin diverse cloudservices worden samengevoegd tot de M365 Modern Workplace+ oplossing. Deze oplossing biedt een moderne werkplek, waarbij locatie onbelangrijk is.

Alle data en applicaties, inclusief telefonie via Teams, zijn altijd en overal toegankelijk. Het maakt niet uit of deze applicaties afkomstig zijn van de cloud, zelf worden gehost of door de Koning worden gehost.

Wij baseren onze oplossing op de standaard Microsoft 365-diensten en verrijken deze met de beste oplossingen op specifieke gebieden.

Enkele voorbeelden van onze gerenommeerde partners zijn Proofpoint voor e-mailbeveiliging, AvePoint voor back-updiensten, Palo Alto Cortex en Huntress voor werkplekbeveiliging.

Veiligheid staat centraal in ons concept en wordt op meerdere niveaus gewaarborgd. Hierdoor minimaliseren wij het risico op hacks en ransomware-aanvallen, waardoor uw organisatie veilig blijft.

Wij begrijpen dat elke organisatie en omgeving unieke behoeften heeft. Daarom geloven wij in een op maat gemaakte omgeving. Ons team is toegankelijk, breed georiënteerd en kan snel tot een passende oplossing komen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

Microsoft 365 Modern Workplace +

  • diverse clouddiensten gebundeld als 1 oplossing
  • alle data en applicaties inclusief telefonie via Teams zijn overal en altijd beschikbaar
  • een omgeving die op maat gemaakt is, laagdrempelig en breed georiënteerd