On-Premise of hybride?

Case – Hybride omgeving

Veel MKB-organisaties kiezen tegenwoordig voor cloudgebaseerde oplossingen en hebben weinig behoefte aan een lokale IT-infrastructuur. Toch zijn er bedrijven, die systemen of applicaties gebruiken die niet geschikt zijn voor de publieke cloud of waarvoor de publieke cloud te kostbaar is.

Een MKB-klant had een verouderde lokale serveromgeving en wilde zijn online integratie met het SAP-systeem uitbreiden. Na zorgvuldig onderzoek en het vergelijken van verschillende opties, koos de klant ervoor om de volledige omgeving onder te brengen in een private cloud. De werkplekken worden aangeboden via Citrix. De private cloud-omgeving is gehost in datacenters in Amsterdam, die beschikken over uitstekende connectiviteit, waardoor de webshopomgeving goed presteert. Medewerkers kunnen nu vanaf elke locatie werken.

 

Case – Datacenter redesign

Recentelijk hebben wij voor een internationale klant een project uitgevoerd, waarbij de bestaande datacenteromgeving (hybride) opnieuw is ontworpen en ingericht. De klant migreerde van één datacenter naar drie datacenters. Tegelijkertijd hebben wij een nieuw (dark) fibre netwerk opgezet, bestaande WAN- en cloudverbindingen uitgebreid en de virtualisatieomgeving geoptimaliseerd.

 

Wilt u meer weten over hoe wij deze en andere uitdagingen aanpakken? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij staan klaar om uw IT-infrastructuur te optimaliseren en aan te passen aan de unieke behoeften van uw organisatie. 

On-premise of hybride?

  • ook private cloud omgeving is mogelijk
  • ruime ervaring in ontwerp, inrichting en verhuizing van datacenters