On-premise bij Vipam

Vipam is een leverancier op het gebied van ingrediënten, hulpmiddelen en taartversieringen voor banketbakkerijen en chocolaterieën. de Koning verzorgt al ruim 12 jaar de IT van Vipam in de breedste zin van het woord. Van projectmanagement tot beheer, van hardware tot software.

Vipam kwam voor een dilemma te staan; houden we onze IT-omgeving op kantoor, of verplaatsen we de omgeving naar de cloud? Vipam en de Koning zijn om de tafel gaan zitten en hebben de voor- en nadelen op een rijtje gezet.

Omgeving in de cloud of on premise?
Uiteindelijk bleek dat Vipam beter de on-premise omgeving kon vernieuwen. Zowel vanuit financieel, als vanuit technisch oogpunt. De gehele IT-omgeving werd aangepakt; telefonie, hardware, systemen, netwerk en de omgeving zelf.

Persoonlijke samenwerking
De persoonlijke samenwerking is wat beide partijen het meest aanspreekt. “Bij langlopende complexe projecten kijken we ook nog wel eens bij andere IT-leveranciers, maar komen toch elke keer weer bij de Koning uit. de Koning weet precies hoe onze omgeving werkt en heeft verstand van zaken. Het is fijn om gebruik te maken van een vast contactpersoon en een goed advies.”

De voordelen voor Vipam:

  • Eén vast contactpersoon
  • de Koning maakt tijd
  • Persoonlijke relatie