Projectmanagement bij Gispen

Gispen is de Nederlandse fabrikant van design-meubilair. Als ontwerper, producent en leverancier creëert Gispen optimale werkomgevingen. Aan de Koning de taak om de 250 medewerkers van Gispen op hun beurt te voorzien van de optimale IT-werkomgeving.

Gispen en de Koning werken al 15 jaar samen. Gispen heeft een eigen IT-afdeling en schakelt bij complexe IT-projecten de Koning in. Een voorbeeld van deze dynamische samenwerking is het herzien van de IT-omgeving van Gispen in 2013.

Herzien van de gehele IT-omgeving
de Koning heeft één technisch aanspreekpunt ingezet en deze medewerker van de Koning droeg de verantwoordelijkheid voor het gehele project. Het project bestond onder andere uit de vervanging van Core netwerk componenten, de vervanging van de SAN-omgeving, de vervanging van het virtualisatie-platform, de migratie van de Email-omgeving en de implementatie van een nieuw back-up en recovery platform met behulp van Veeam en Symantec.

De totaaloplossing voor Gispen
de Koning doet niets liever dan dergelijke totaaloplossingen implementeren. De veranderingen worden helder gemaakt voor Gispen, zodat zij vervolgens zelf de omgeving kunnen beheren. “Er is door de jaren heen veel bij Gispen veranderd, de Koning heeft zich altijd kunnen aanpassen. Wij waarderen de flexibiliteit en open samenwerking. de Koning is een goed bedrijf, punt.”

De totaaloplossing voor Gispen, Nederlandse fabrikant van design-meubilair: herzien van de gehele IT-omgeving door de Koning

Voordelen voor Gispen

  • Flexibiliteit
  • Open en eerlijke samenwerking
  • Eén contactpersoon