Alles over Rubrik >

Rubrik is een schaalbaar platform (fysieke appliance, VM of cloud app), welke de complete back-up, replicatie en archiveringsketen sterk vereenvoudigt. Een belangrijk voordeel is de 90% tijdsbesparing voor beheer voor de datamanagement taken.

Met Rubrik verandert de gehele manier van omgaan met back-up, replicatie, archivering en zelfs Disaster Recovery. Het levert significante verbetering op de gebieden efficiency, automatisering, data management, continuiteit en compliance.

Tijdsbesparing van 90%
De kern van de tijdsbesparing op beheer van back-up, replicatie en archivering is het geautomatiseerde verwerkingsproces in een zogenaamde service level agreement (SLA). Rubrik zoekt binnen de door de klant gestelde kaders (RPO & RTO) het beste moment voor het maken van snapshots uit om vervolgens betreffende VM’s binnen de SLA automatisch te verwerken voor back-up.

Snelle restore voor bedrijfscontinuiteit
Niet alleen het geautomatiseerde karakter en het bijbehorende gebruiksgemak zijn belangrijke kenmerken van Rubrik, maar juist ook het voordeel van snelle restore levert belangrijke waarde op voor data management en dus continu├»teit. Het opnieuw opbrengen van een enkele VM gebeurt in lutele seconden, terwijl een SLA met 100 of meer VM’s binnen een paar minuten gedraaid is. Ook database recovery is een een mum van tijd voltooit door ‘live mount’ in SQL.

Snelle Kostenbesparing Disaster Recovery
De genoemde voordelen van bovenstaande tellen, logischerwijs, op tot een grote kostenbesparing op arbeid en beperking van dataverlies en tegelijkertijd opent het de deur voor meer snelheid, zekerheid, minder kosten en risico’s in DR-processen.

Overige kenmerken en voordelen
En er is meer. Meer te vertellen bijvoorbeeld
… over de wijze waarop we Rubrik als managed service aan bieden
… over de schaalbaarheid, perfomance en capaciteit
… over multi-site back-up
… over het zoeken en restoren op basis van file indexing
… over snelle start
… over nieuwe mogelijkheden voor testomgevingen

En natuurlijk over de live DEMO die we graag verzorgen, want in dit geval is het motto ‘ zien is geloven’ meer dan ooit van toepassing. Neem daarvoor vooral direct contact op met Erik via zijn zijn e-mail esimons@koning-ict.nl of telefoon 06-54254432.

De waarde van Rubrik

  • Tijdsbesparing door automatisering
  • Gebruiksgemak
  • Bedrijfscontinuiteit door snelle restore
  • Managed service