Support en Beheer

Wij onderhouden IT-omgevingen en staan klaar om de klant te helpen. Geen lange wachttijden en eeuwig doorverbinden. Bij vragen is ons team met directe communicatielijnen bereikbaar.

Een goed functionerende IT-omgeving en professionele ondersteuning op IT-zaken zijn essentieel voor elke organisatie. Wij bieden support en beheer op maat aan. Duidelijke afspraken en wederzijds vertrouwen vinden wij hierbij belangrijk.

Snelle en sympathieke dienstverlening

Wij streven altijd naar snelle en sympathieke dienstverlening. Support bij de Koning staat voor een persoonlijke benadering, directe communicatielijnen en écht meedenken. Wij blijven graag betrokken bij de IT-omgevingen van de klant. Onze medewerkers kennen de omgevingen door en door en bij een vraag volgt altijd een passende oplossing.

Ontzorgen

Ons team van enthousiaste techneuten voorziet al het nodige onderhoud van de IT-omgevingen. Bij beheer staan continuïteit en beschikbaarheid voorop. Daarnaast onderhouden wij natuurlijk alle back-ups, licenties en overige updates. Het is ons doel organisaties te ontzorgen van IT-vraagstukken, zodat iedereen zich kan richten op zijn core-business.

Support en beheer bij de Koning

  • Via een direct telefoonnummer bereikbaar
  • Dagelijks onderhoud
  • de Koning kent de omgeving door en door