Support en Beheer

Wij zijn experts in het onderhouden van IT-omgevingen en staan altijd klaar om onze klanten te helpen. Geen lange wachttijden en geen eindeloze doorverwijzingen. Ons team is direct bereikbaar voor al uw vragen en behoeften.

Een goed functionerende IT-omgeving en professionele ondersteuning op IT-gebied zijn van cruciaal belang voor elke organisatie. Wij bieden ondersteuning en beheer op maat aan, waarbij duidelijke afspraken en wederzijds vertrouwen centraal staan.

Wat kunt u van ons verwachten?

Snelle en Sympathieke Dienstverlening

Wij zetten ons in voor snelle en sympathieke dienstverlening. Bij de Koning Support streven wij naar een persoonlijke benadering, directe communicatie en actief meedenken met onze klanten. Wij blijven nauw betrokken bij de IT-omgevingen van onze klanten en onze medewerkers kennen deze omgevingen door en door. Voor elke vraag bieden wij een passende oplossing.

Ontzorgen

Ons team van enthousiaste techneuten neemt de verantwoordelijkheid voor alle nodige onderhoudswerkzaamheden aan IT-omgevingen. Bij ons staat continuïteit en beschikbaarheid voorop. Wij beheren alle back-ups, licenties en overige updates, zodat uw organisatie zich kan focussen op de kernactiviteiten, zonder zich zorgen te maken over IT-gerelateerde vraagstukken.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn er om u te helpen en uw IT-omgeving in topconditie te houden, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor uw organisatie.

 

Support en Beheer bij de Koning

  • via een direct telefoonnummer bereikbaar
  • dagelijks onderhoud
  • de Koning kent de omgeving door en door