De gehele IT-omgeving in de cloud?

Veilig, persoonlijk en op maat.

Flexibel werken met KaaS - Altijd en overal

Met KaaS bevindt de volledige IT-omgeving zich in de cloud. Alle gegevens en essentiële kantoorapplicaties zijn centraal opgeslagen en veilig toegankelijk via internet. Het is eenvoudig om met collega's samen te werken aan projecten. U hoeft zich geen zorgen te maken over verouderde versies en uw werkomgeving is beschikbaar op verschillende laptops en tablets. KaaS is schaalbaar en biedt een hoge beschikbaarheid.

Een op maat gemaakte cloud-omgeving, dat is vernieuwend!

KaaS gaat verder dan andere cloudoplossingen. KaaS is gebaseerd op Citrix-technologie en de basis KaaS-omgeving omvat alle standaard Windows kantoorapplicaties. Bovendien kan deze omgeving worden aangevuld met specifieke applicaties, die uw organisatie gebruikt.

Of u nu de volledige omgeving in de cloud wilt hebben, of bepaalde elementen intern wilt behouden, met KaaS heeft u alle flexibiliteit.

IT-uitbesteding is de ideale oplossing voor het MKB

Houd de focus op uw kernactiviteiten en besteed uw IT zonder zorgen uit. Met KaaS betaalt u een vast bedrag per gebruiker per maand. U betaalt alleen voor de IT-diensten en applicaties, die u daadwerkelijk gebruikt, zonder onverwachte kosten.

Wilt u ook ontdekken hoeveel u maandelijks kunt besparen op hardware, licenties en beheerskosten? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw IT-omgeving - Veilig in Nederland

KaaS klinkt niet alleen oer-Hollands, het ís het ook. Uw IT-omgeving wordt veilig gehost in een Nederlands datacenter. Dit datacenter valt onder de Nederlandse wetgeving, is ISO-gecertificeerd en belangrijk: u blijft altijd eigenaar van uw data. Bij KaaS weet u precies waar uw data zich bevindt en dat het in goede handen is.

"Met KaaS weten wij waar én bij wie onze data staat, een veilig gevoel."
Lees meer over KaaS bij BOEi

Sympathieke en snelle service

Ons team van enthousiaste professionals staat altijd paraat om u te assisteren. Onze medewerkers zijn volledig bekend met uw specifieke klantomgeving en zijn bereikbaar via directe telefoonlijnen. Dit biedt u een samenwerking waarop u kunt vertrouwen.

Of het nu gaat om een eenvoudige update, een aanpassing of een vraag, u kunt rekenen op echt snelle en persoonlijke service met KaaS.

Een update, aanpassing of vraag?
Geniet van écht snelle en persoonlijke service met KaaS

Klaar voor KaaS?

Als u op zoek bent naar meer dan een standaard IT-omgeving, dan is KaaS wellicht de juiste oplossing voor u. Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek. Wij staan klaar om u te helpen en uw IT-omgeving naar een hoger niveau te tillen.

De volledige IT-omgeving in de cloud.

Veilig, persoonlijk en afgestemd op uw behoeften.