Oplevering netwerk Experience Centre

1 april 2015

de Koning heeft de gehele netwerkinfrastructuur voor het gloednieuwe Global Experience Centre van Smurfit Kappa opgeleverd. Trots kijken wij terug op dit innovatieve en uitdagende project.

Smurfit Kappa is één van ’s werelds meest vooraanstaande verpakkingsbedrijven en is actief in 32 landen. Begin maart opende de organisatie haar Global Experience Centre in The Base op Schiphol. In het Experience Centre kunnen bezoekers op een interactieve manier kennis maken met de mogelijkheden van de verpakkingen van Smurfit Kappa.

Netwerken op Schiphol

de Koning heeft de opdracht gekregen om de volledige netwerkinfrastructuur van het Global Experience Centre te ontwerpen en bouwen. Kwaliteit en beschikbaarheid staan centraal op deze locatie. Het Experience Centre is onderdeel van de nieuwe wereldwijde merkstrategie van Smurfit Kappa genaamd ‘Open the Future’. Internationale topklanten van de organisatie worden hier ontvangen en meegenomen in de innovatieve wereld van papier en karton.

Great experiences

Smurfit Kappa kijkt tevreden terug op de samenwerking en het resultaat. “de Koning has been selected to build the IT Infrastructure at the latest and greatest experience center at ‘The Base’ at Schiphol-Airport. The project was completed within time and budget and de Koning was complimented on the way the project was run.”


« Terug naar nieuwsoverzicht