Rotterdam Ahoy

22 juli 2019

de Koning heeft bij Rotterdam Ahoy binnen een korte periode alle werkpleksystemen vervangen door nieuwe hardware en Windows 10 en Office 2019 geïntroduceerd. de Koning voert alle wijzigingen in de infrastructuur door en verzorgt het project management, de logistiek en de planning, zodat de medewerkers van Ahoy zonder problemen kunnen overgaan naar de nieuwe werkplek.

Rotterdam Ahoy heeft de Koning de opdracht gegund om een grondige werkplekvernieuwing door te voeren voor alle medewerkers van de succesvolle evenementenaccommodatie uit Rotterdam.

Binnen een korte periode zullen alle werkpleksystemen worden vervangen door nieuwe hardware. Tevens worden Windows 10 en Office 2019 geïntroduceerd. Alle relevante applicaties worden getest, daarnaast voert de Koning alle wijzigingen in de infrastructuur door en neemt zij het project management, de logistiek en de planning voor haar rekening. Het uitgangspunt is dat de medewerkers van Ahoy zonder problemen kunnen overgaan naar de nieuwe werkplek. Een complex en uitdagend project!
de Koning heeft de afgelopen jaren bewezen dat zij een betrouwbare partner is op het gebied van IT dienstverlening. Robert de Koning: “Wij waarderen het vertrouwen dat Ahoy in ons heeft enorm en gaan ook deze opdracht weer binnen budget en planning succesvol opleveren.”

Martin Bouman, Manager ICT Rotterdam Ahoy: “Wij werken al jaren samen met de Koning en hebben het bedrijf leren kennen als betrouwbaar en professioneel. de Koning past bij onze missie: bouwen aan de omstandigheden en de services die jouw ervaring en beleving naar het hoogste niveau tillen, no nonsens en doorpakken, zoals we het hier in Rotterdam gewend zijn!”


« Terug naar nieuwsoverzicht