Optimale bescherming van jouw bedrijf(s continuïteit)

De organisatie van nu staat of valt met een goede ICT-beveiliging. Hacks, ransomware-aanvallen en datalekken zijn aan de orde van de dag. En kwaadwillenden slapen nooit. Je moet daarom altijd voorbereid zijn op een eventueel cybersecurityincident. Maar eigenlijk wil je er nooit mee te maken krijgen. Vanuit die fundering werken wij dan ook: we zijn er voor je áls het misgaat, maar we beveiligen je omgeving zó solide dat het risico daarop minimaal is.

ISO 27001
Professionaliteit in ieder proces
26 jaar
Partner van Microsoft

Training & bewustwording

Kennis is er om te delen. Dát vinden wij. Wanneer we diensten leveren, houden wij onze expertise niet voor onszelf. Bij implementaties geven we vaak een training-on-the-job. En als je je team naar een hoger kennisniveau wilt brengen, organiseren we graag een training.

Vind je het belangrijk om je medewerkers bewust te maken van cybersecuritygevaren? Kennis is een van de beste wapens tegen een aanval. Daarom geven wij ook bewustwordings- en simulatiesessies. Daarbij leggen we bijvoorbeeld uit hoe een ransomware-aanval eruitziet of welk stappenplan je kunt volgen als bepaalde apparatuur kapotgaat. Zo komen je medewerkers beslagen ten ijs als er eens iets misgaat.

Werkplek­beveiliging

Wanneer het om de werkplek gaat, staat veiligheid voorop. Daarom doen wij er alles aan om het risico op hacks en ransomware-aanvallen te minimaliseren. Hoe? Door de veiligheid op diverse niveaus te waarborgen. Daarvoor gebruiken we Microsoft Intune, Palo Alto Cortex en Huntress.

Door Huntress als achtervang in te zetten, vullen we de systeembeveiliging aan met menselijke expertise. Weet een kwaadwillende door de stevige initiële 'securitymuren' te breken? Of is er sprake van een sluimerende aanval? Dan treedt Huntress in werking. Een securityspecialist beoordeelt de mogelijke dreiging en isoleert deze indien nodig. Zo profiteer jij van 24/7-beveiliging.

Netwerk­beveiliging

Je netwerk volledig beschermen tegen aanvallen? Dat is nooit mogelijk. Maar je kunt het wel zoveel mogelijk 'ommuren' en alles nauwlettend monitoren. Wij gebruiken de eersteklas firewalls van Palo Alto Networks om je te beschermen tegen nieuwe bedreigingen en kwetsbaarheden. Deze creëren een beveiligingslaag tussen je lokale netwerk en het internet, waardoor malwaresites bijvoorbeeld niet bereikbaar zijn.

Wij richten alles goed in, zorgen voor de monitoring en voeren belangrijke updates door. In principe zorgen de beveiligingsmaatregelen ervoor dat kwetsbaarheden geblokkeerd worden. Maar mocht er onverhoopt iets voorvallen, dan kunnen we in de nauwkeurige logging precies traceren wat er gebeurd is. Zo is het makkelijker om snel de juiste maatregelen te nemen.

Back-up en herstel

Of je nu in de cloud of on-premise werkt, je hebt altijd een plan B nodig. Daarom nemen wij back-up en herstel uiterst serieus. Voor elke omgeving bieden we een passende oplossing. Daar zetten we diverse middelen voor in. Denk aan AvePoint om je Microsoft 365-omgeving te beschermen. Of aan het schaalbare Rubrik-platform om je complete datacenter binnen vijf minuten te herstellen.

Met onze maandelijkse hersteltesten kijken we of alles (nog steeds) goed staat. Daarnaast voeren we jaarlijks een volledige hersteltest uit. Back-ups monitoren we op dagelijkse basis. Detecteren we een afwijking, dan analyseren we de back-ups en bekijken we of er sprake is van een aanval. Is dat het geval? Dan starten we het disaster-recovery-proces. Oók als het midden in de nacht is. Want elke minuut telt.

Incident management

'Voorkomen is beter dan genezen.' Zo luidt ons motto. Daarom richten we je omgeving dusdanig in dat het risico op een cybersecurityincident minimaal is. Maar met preventiemaatregelen alléén kom je er tegenwoordig niet. Want een cyberincident schuilt in een klein hoekje. Daarom verzorgen we ook detectie, mitigatie en recovery.

Krijg je onverhoopt te maken met een incident, dan stellen we direct een team samen om je te helpen. Dat team bestaat uit experts met actuele kennis, want onze ISO 27001-certificering houdt ons scherp: wij ontwikkelen ons continu op het gebied van informatiebeveiliging.

Samenwerken met de Koning. Zó ervaren onze klanten dat.

Je zit nooit te wachten op een migratie, maar de wijze waarop de Koning ons daarin ontzorgt is heel prettig.

Gydo Hiep van BOEi over de samenwerking met de Koning.

Wij werken al jaren samen met de Koning en hebben het bedrijf leren kennen als betrouwbaar en professioneel.

Martin Bouman van Ahoy Rotterdam over de samenwerking met de Koning.

Met de Koning naar de cloud is wederom een geslaagd project, in lijn met onze missie & strategie. Successful, together!

Marcel van Buijten van FM Group over de samenwerking met de Koning.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met de Koning.

Neem contact met ons op. Geheel vrijblijvend. We bespreken graag of wij de juiste partij zijn om jouw organisatie te ontzorgen op ICT-gebied.