Altijd het netwerk waar jouw situatie om vraagt

Een kantoornetwerk opzetten vanaf nul? Een fabrieksnetwerk goed migreren? Veilig en vlekkeloos werken op één netwerk vanuit meerdere locaties? Of een eigen datacenter opbouwen? Welke netwerkwens je ook hebt, de Koning vervult hem graag. Met inzet van hoogkwalitatieve oplossingen. En met veel professionaliteit en efficiëntie, want jou ontzorgen is ons doel. Om die reden verzorgen we ook het beheer, inclusief incident management. Dit betekent dat wij er altijd voor je zijn.

ISO 27001
Professionaliteit in ieder proces
26 jaar
Partner van Microsoft

Kantoornetwerken

Een compleet nieuw kantoornetwerk inrichten? Van wifi tot netwerkbeveiliging: wij verzorgen het volledige traject. Daarbij gebruiken we A-merk-producten, want kwaliteit staat bij ons voorop.

Als je een bestaand kantoor- of fabrieksnetwerk wilt migreren, helpen we je daar ook graag mee. In dat geval doen we eerst een inventarisatie van de bestaande infrastructuur. Vervolgens koppelen we het oude netwerk en het nieuwe netwerk aan elkaar. Een partner verzorgt — onder onze regie — de bekabeling. Samen brengen we de gehele migratie tot een goed einde.

Multi-locatie netwerken

Eén netwerk gebruiken op meerdere locaties? Wij regelen het voor je in. Of je nu enkele kantoren in Nederland of tientallen kantoren wereldwijd hebt, de Koning zorgt dat je overal veilig en efficiënt werkt. Met A-merk-producten, want alleen het beste is goed genoeg.

We zorgen voor goede wifi-dekking en richten op alle locaties de netwerkbeveiliging in. En als de apparatuur staat en de communicatie uitvoerig is getest leveren we de kantoren turnkey op. Vervolgens onderhouden en monitoren we jouw netwerk nauwkeurig.

Datacenters

Wil je een compleet datacenter laten opbouwen? Of meerdere datacenters aan elkaar koppelen, bijvoorbeeld via een Dark Fiber verbinding? Wij verzorgen het traject van begin tot eind. Met inzet van diverse technieken en producten van de beste partijen, zoals Cisco en Palo Alto Networks.

Wil je dat we het project oppakken in samenwerking met jouw team? Dat doen we graag. Maar als je het liever volledig uitbesteedt, nemen we het je uit handen. De keus is aan jou.

Incident management

Wij bouwen je netwerk, maar daar houdt het niet bij op. Wanneer alles staat, nemen we het in beheer. Vragen beantwoorden we en problemen lossen we zo snel mogelijk op. Daarvoor hebben we een Service Level Agreement (SLA) opgesteld.

Gaat er onverhoopt iets mis, dan kun je op ons rekenen. Wij bieden persoonlijke ondersteuning en zijn er voor je. Onze medewerkers kennen onze klanten en weten wat er speelt. Bij de Koning ben je nooit een nummer. Wij gaan voor duurzame klantrelaties waar een vertrouwensbasis aan ten grondslag ligt.

Samenwerken met de Koning. Zó ervaren onze klanten dat.

Je zit nooit te wachten op een migratie, maar de wijze waarop de Koning ons daarin ontzorgt is heel prettig.

Gydo Hiep van BOEi over de samenwerking met de Koning.

Wij werken al jaren samen met de Koning en hebben het bedrijf leren kennen als betrouwbaar en professioneel.

Martin Bouman van Ahoy Rotterdam over de samenwerking met de Koning.

Met de Koning naar de cloud is wederom een geslaagd project, in lijn met onze missie & strategie. Successful, together!

Marcel van Buijten van FM Group over de samenwerking met de Koning.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met de Koning.

Neem contact met ons op. Geheel vrijblijvend. We bespreken graag of wij de juiste partij zijn om jouw organisatie te ontzorgen op ICT-gebied.