Overal veilig werken met persoonlijke begeleiding van jouw personeel

Welke componenten heb jij nodig om efficiënt, beheersbaar en veilig te werken? Die vraag vormt voor ons het uitgangspunt wanneer we jouw moderne werkplek inrichten. Met een combinatie van A-merk-oplossingen creëren we een op maat gemaakte omgeving voor je. Deze beheren we proactief. Heb je vragen? Met onze persoonlijke ondersteuning sta je er nooit alleen voor.

ISO 27001
Professionaliteit in ieder proces
26 jaar
Partner van Microsoft

Modern workplace+

Veel organisaties zien Microsoft 365 als dé standaard voor de moderne werkplek. Maar wij gaan enkele stappen verder. Met ons geavanceerde best-of-breed concept voegen we diverse clouddiensten samen. Microsoft 365-diensten vormen de basis, maar we verrijken deze met de beste oplossingen van gerenommeerde partners. Denk aan AvePoint voor back-updiensten en Huntress voor werkplekbeveiliging.

Altijd en overal werken met jouw data en applicaties — inclusief telefonie via Teams — is daarmee een feit. Hoe jouw omgeving eruitziet? Dát stemmen we af op jouw unieke behoeftes. Ons breed georiënteerde team brengt deze in kaart om snel tot een op maat gemaakte oplossing te komen.

Computers & randapparatuur

Honderden werkplekken inrichten of vervangen? Als leverancier van allerlei soorten devices en randapparatuur voorzien wij graag in jouw hardwarebehoeftes.

Grote volumes en (combinatie)projecten pakken we efficiënt op. Op nationaal en internationaal niveau. Wij leveren kwalitatieve oplossingen tegen competitieve tarieven. En we verzorgen je aanvraag van a tot z. Om jou volledig te ontzorgen.

Proactief beheer

Jouw ICT-omgeving optimaal laten functioneren: dát is ons doel. Daarbij is bedrijfscontinuïteit de hoogste prioriteit. Wij controleren je omgeving elke dag. Zo detecteren we mogelijke kwetsbaarheden in een vroeg stadium. Gaat er onverhoopt iets mis, dan grijpen we direct in.

Omdat wij nieuwe ontwikkelingen en kansen op de voet volgen, helpen we jou ook om voorop te (blijven) lopen. Is een upgrade van je huidige functionaliteit mogelijk? En verbetert deze je huidige omgeving? Dan voeren wij de wijziging door. Zo blijf jij up-to-date en optimaliseer je continu door.

Persoonlijke ondersteuning

Bij ons ben je geen nummer. Wij kennen de medewerkers van onze klanten persoonlijk. Als je een vraag indient via ons ticketsysteem, nemen we snel contact met je op. Bel je ons, dan hoef je niet 'langs' een robot. De communicatielijnen met ons vaste team zijn kort. Wij weten wat er bij jouw organisatie speelt en lossen verreweg de meeste vraagstukken bij de eerste call op.

Hoe we dit voor elkaar krijgen? Wij hebben niet de aspiratie om uit te groeien tot een corporate. Bij de Koning gaan we voor langetermijnrelaties met vaste klanten. De uitdagingen die zij tegengekomen, zijn de onze. Nu én in de toekomst.

Samenwerken met de Koning. Zó ervaren onze klanten dat.

Je zit nooit te wachten op een migratie, maar de wijze waarop de Koning ons daarin ontzorgt is heel prettig.

Gydo Hiep van BOEi over de samenwerking met de Koning.

Wij werken al jaren samen met de Koning en hebben het bedrijf leren kennen als betrouwbaar en professioneel.

Martin Bouman van Ahoy Rotterdam over de samenwerking met de Koning.

Met de Koning naar de cloud is wederom een geslaagd project, in lijn met onze missie & strategie. Successful, together!

Marcel van Buijten van FM Group over de samenwerking met de Koning.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met de Koning.

Neem contact met ons op. Geheel vrijblijvend. We bespreken graag of wij de juiste partij zijn om jouw organisatie te ontzorgen op ICT-gebied.