Wie 'is' de Koning in een notendop?

Een no-nonsense bedrijf met techniek in het DNA dat mensen vooropstelt: zo kan je de Koning het best omschrijven. Kwaliteit is een randvoorwaarde voor ons. Ons motto luidt dan ook: 'We doen het goed óf we doen het niet.' Vanuit die gedachte bieden wij al meer dan 26 jaar betrouwbare oplossingen aan onze klanten. Met hen onderhouden wij langetermijnrelaties. Want fijn samenwerken om organisaties blijvend te helpen, dáár worden wij gelukkig van.

ISO 27001
Professionaliteit in ieder proces
26 jaar
Partner van Microsoft

“Wij stellen de klant centraal”

Meer dan 26 jaar geleden begon de Koning als een klein familiebedrijf. Robert de Koning en zijn broer brachten expertise mee en deden in rap tempo praktijkkennis op. Tegenwoordig staat Robert aan het roer van het bedrijf. Gezonde groei moedigt hij aan, maar hij maakt het team bewust niet té groot. Want hoewel Robert een techneut in hart en nieren is, vindt hij de menselijke factor net zo belangrijk als kwalitatieve oplossingen.

“Wij zijn een mensenorganisatie en stellen de klant centraal. 'Samenwerken' en 'vertrouwen' zijn sleutelwoorden voor ons. Wij creëren geen vendor lock-in, maar slaan de handen ineen met onze klanten. Zo bouwen we duurzame relaties met hen op. Kwaliteit speelt daar een cruciale rol in. Bij de Koning blussen we geen brandjes. We zetten oplossingen de eerste keer goed op, zodat we ons daarna blijvend op optimalisatie kunnen richten.”

Werken bij de Koning

Ontmoet ons team

Onze experts weten alles van technologie én van onze klanten. Leer ons team kennen.

Robert de Koning

Wout Goossens

Lars Bredenoort

Marco van Wijngaarden

Dennis van de Koppel

Robert van Ooijen

Rini Chisholm

Vincent Verhoeff

Anoniem

Tamara Pouw – van Aartsen

Monique Wijers

Ada de Koning

Sicco Brugman

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met de Koning.

Neem contact met ons op. Geheel vrijblijvend. We bespreken graag of wij de juiste partij zijn om jouw organisatie te ontzorgen op ICT-gebied.