Efficiënt en veilig werken met de infrastructuur die bij jou past

Een ICT-infrastructuur opzetten en beheren? Dat klinkt complex. Maar als je de handen ineenslaat met de Koning, is het dat niet. Wil je werken in een public, private óf hybrid cloud? Wij richten jouw omgeving in één keer goed in en nemen het beheer op ons. Houd je je systemen en applicaties liever in eigen beheer? Ook een on-premise-omgeving kunnen we turnkey opleveren. Welke infrastructuur je ook nodig hebt, op de Koning kun je rekenen.

ISO 27001
Professionaliteit in ieder proces
26 jaar
Partner van Microsoft

On Premise

Cloudgebaseerde oplossingen winnen steeds meer aan populariteit. Maar misschien zijn jouw systemen of applicaties daar niet of minder geschikt voor. In dat geval heb je een on-premise-omgeving nodig. Zoek je een partij die deze voor je opbouwt en turnkey oplevert? Wij helpen je graag.

Vertrouw je deze taak aan ons toe, dan zorgen we dat alle gewenste componenten in de omgeving zitten. Zodat jij er direct mee aan de slag kunt. Wil je bepaalde systemen vervangen of laten beheren? Ook dat regelen we voor je.

Public Cloud

Een Azure-cloudomgeving vanaf nul laten opbouwen? Het beheer van je bestaande omgeving uitbesteden? Advies inwinnen over de inrichting van je netwerkbeveiliging? Voor al je public-cloud-vraagstukken rondom Azure kun je bij ons aankloppen.

Wij bouwen je Azure-omgeving, leveren de benodigde licenties, verzorgen het beheer en geven advies. Hebben je development-teams ondersteuning nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Private Cloud

Profiteer jij graag van de voordelen van een cloudomgeving? Maar wil je de controle over je data behouden, bijvoorbeeld omdat je met zeer gevoelige informatie werkt? Een private cloud biedt uitkomst. Je verbindt alle locaties ermee, maar verzorgt zelf de hosting en het beheer.

Heb je een managed private cloud, een private cloud in eigen beheer óf een hybrid cloud nodig? Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw organisatie. En natuurlijk bij het implementeren van de oplossing die bij jou past.

Incident management

Hoe goed je een ICT-omgeving ook inricht, er kan altijd een cybersecurityincident plaatsvinden. Onze mensen bezitten diepgaande technische kennis en kunnen daarom accuraat incident management bieden.

Van servers tot connectiviteit: wij kennen iedere 'hoek' van de ICT-omgeving. Elk van onze specialisten heeft een eigen expertisegebied. Daarom kunnen we problemen snel detecteren, analyseren en oplossen. Op een integrale manier, want binnen ons team bundelen we de krachten graag. Samen elimineren we onverhoopte hobbels op de ICT-weg efficiënt voor je.

Samenwerken met de Koning. Zó ervaren onze klanten dat.

Je zit nooit te wachten op een migratie, maar de wijze waarop de Koning ons daarin ontzorgt is heel prettig.

Gydo Hiep van BOEi over de samenwerking met de Koning.

Wij werken al jaren samen met de Koning en hebben het bedrijf leren kennen als betrouwbaar en professioneel.

Martin Bouman van Ahoy Rotterdam over de samenwerking met de Koning.

Met de Koning naar de cloud is wederom een geslaagd project, in lijn met onze missie & strategie. Successful, together!

Marcel van Buijten van FM Group over de samenwerking met de Koning.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met de Koning.

Neem contact met ons op. Geheel vrijblijvend. We bespreken graag of wij de juiste partij zijn om jouw organisatie te ontzorgen op ICT-gebied.