de Koning behaalt ISO 27001 certificering

de Koning 16 januari 2020

Met het behalen van de ISO 27001 certificering heeft de Koning weer een belangrijke stap gezet in het continue streven naar verbetering. Het is een bevestiging dat de beveiliging van informatie en het voldoen aan de privacywetgeving bij de Koning ruim op orde is.

Na een initiële nulmeting halverwege 2019 is het traject opgestart om uiteindelijk in december 2019 af te sluiten met een succesvolle externe audit. Het Information Security Management Systeem (ISMS) van de Koning is nu officieel compliant met de ISO 27001 standaard voor informatiebeveiliging.

Tijdens het proces tot certificering heeft de Koning de hulp ingeroepen van BMGrip, een professionele organisatie, die al meer dan 20 jaar ondersteuning biedt bij certificering en verbetertrajecten. Samen met de toegewezen consultant Freek Ebbers zijn stap voor stap alle processen doorgelopen met een zeer positieve audit als resultaat! Uitzonderlijk, zeker voor een initiële audit, is dat er 0 ‘nonconformities’ waren.

Quote van Robert de Koning: “Wij laten hiermee weer zien dat we een betrouwbare en veilige partner zijn voor onze klanten.”