Nieuw partnerschap met Megaport

14 januari 2019

We zijn er trots op om te melden dat we per 2019 een nieuw strategisch partnerschip aangaan met Megaport. Met hun ‘On-demand scalable connectivity to hundreds of Cloud and Network Service Providers’ ontsluiten wij bedrijven en organisaties direct naar multi-cloud oplossingen. zijn daarmee innovatief en ondersteunen onze kwaliteitspropositie.

 

megaport spin in het web van jouw multi-cloud

 

De basis van onze belofte is om ondernemingen te voorzien van de hoogste kwaliteit dienstverlening in ICT en daarmee veel dagelijkse zorgen en imperfecties weg te nemen. Onze outsourcing  en managed services maken altijd gebruik van partners met bewezen en stabiele technologie, die erop gericht is het werk van beheer en onderhoud makkelijk te maken. In de samenwerking met Megaport hebben we dit opnieuw gevonden.

Voordelen

Vanzelfsprekend is het van belang dat we onze samenwerkingen concreet maken voor onze afnemers. In dit geval realiseren we:

  • 1 centraal punt, vanwaar we toegang creëren en verlenen tot multi-cloud en multi-datacenter verbindingen. De hybride cloud direct en verzorgd beschikbaar in een handomdraai;
  • ‘Provisioning’ van nieuwe connecties is een kwestie van minuten;
  • flexibele bandbreedte: we kunnen op- en afschalen naar (geplande) behoefte;
  • prijsvoordelen!

 

Voor meer informatie, vragen, opmerkingen of directe hulp bij uw projecten…  Neem dan contact met ons op.


« Terug naar nieuwsoverzicht