Nieuwe klant op het KaaS-platform

de Koning 16 juni 2015

Het managementadviesbureau JBR heeft de overstap gemaakt van een private cloud naar werken met KaaS. Wij heten JBR van harte welkom op het vernieuwde KaaS-platform! 

JBR is een onafhankelijk managementadviesbureau. De organisatie heeft al 30 jaar ervaring in strategische vraagstukken, corporate finance en restructuring. De consultants werken veel buiten de deur, waarbij een flexibele IT-omgeving een vereiste is. Alle data en applicaties moeten altijd en overal centraal toegankelijk zijn.

KaaS voor de toekomst

Voorheen maakte JBR gebruik van een private cloud. In samenwerking met de Koning is de vergelijking opgesteld tussen de zelfstandige IT-omgeving en KaaS. JBR heeft het KaaS-platform gekozen als IT-omgeving voor de toekomst. Zowel financieel als functioneel biedt KaaS veel voordelen.

Een succesvolle samenwerking

JBR en de Koning werkten nauw samen om binnen twee maanden te migreren naar het KaaS-platform. Begin april zijn de data en applicaties overzet naar KaaS en is de oude omgeving veilig uit bedrijf genomen. De dagen na de migratie heeft de Koning meegelopen op kantoor bij JBR om de medewerkers wanneer nodig te begeleiden. Een fijne samenwerking, snelle migratie en een nieuwe tevreden KaaS-klant.