Werknemers vinden en vasthouden. Dat kan alleen door een goede werkgever te zijn. Uiteindelijk draait het om de mensen.

> technische oplossingen voor verschillende klanten
> groeien door vrijheid en vertrouwen
> een persoonlijk opleidingsplan
> innoveren en blijven leren
> de persoonlijke sfeer van een kleine club

 

de Koning is altijd op zoek naar nieuwe talenten!

Vacature

Netwerk Engineer – Houten

Ben jij een Netwerk Engineer met ervaring in het inrichten, optimaliseren en/of verhuizen van netwerkomgevingen? Van MKB tot multi-tier datacenter met 24/7 bedrijfskritische applicaties? Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een Netwerk Engineer.

Functieomschrijving

Als Netwerk Engineer ben je verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en/of verhuizen van netwerkomgevingen. Je draagt bij aan het ontwikkelen van de netwerkarchitectuur, optimaliseren van een infrastructuurontwerp of de integratie van een (nieuwe)oplossing.

Je werkt zelfstandig of in teamverband voor verschillende klanten (GEEN DETACHERING) waarbij jouw kennis- en ervaring op netwerkgebied onmisbaar is. Je bent bekend met de verschillende basiscomponenten en vendoren.

Als Netwerk Engineer installeer en configureer je (virtuele) routers, switches, firewalls en load-balancers. Je helpt bij het oplossen van complexe netwerk issues. Je adviseert klanten of collega’s over de netwerkarchitectuur.

Je beschikt over hands-on ervaring als Netwerk Engineer waarbij certificeringen om jouw kennis te borgen een absolute pre zijn. Omdat we voor meerdere klanten werken kan je van alles op Switching, Routing, Security en Wireless tegenkomen.

Wij vragen:

> Hbo werk- en denkniveau (diploma is een pre);
> Ervaring met het inrichten, optimaliseren en verhuizen van netwerkomgevingen;
> Ervaring met Cisco Platforms, Switching, Routing, Security, Voice over IP en Wireless;
> Ervaring met Storage en Back-up oplossingen;
> Relevante certificeringen zijn een absolute pre;
> In bezit van rijbewijs B.

Wij bieden:

Een vaste baan bij een informele organisatie waar je met ervaren collega’s aan leuke projecten voor MKB en Enterprise klanten werkt. De kans om mooie oplossingen voor klanten te realiseren waarbij alleen met A-merken gewerkt wordt.

> Vast dienstverband o.b.v. 32-40 uur p/w;
> Goed salaris, autoregeling, pensioen, bonusregeling en vakantiedagen;
> De mogelijkheid om werkzaamheden deels vanuit huis uit te voeren;
> Persoonlijke opleidingsplan en doorgroeimogelijkheden;
> Veel ruimte en waardering voor zelfstandigheid en initiatief;
> De ambitieuze en informele sfeer van een kleine club techneuten.

Over de Koning

de Koning is een expert in IT-infrastructuren en weet alles over migraties, servers, cloud computing, virtualisaties, security, beheer, hardware, co-locaties en andere IT-oplossingen. Dankzij ruim 20 jaar ervaring creëren wij de optimale werkomgeving voor uiteenlopende organisaties in Nederland.

Naast de projecten voor midsize corporate omgevingen >250 werkplekken en large corporate omgevingen >10.000 heeft de Koning een eigen Cloud oplossing. KaaS is een Cloud-platform die sinds enige tijd op Nutanix draait. Meer over Kaas lees je hier.

Interesse

Ben jij benieuwd naar deze functie, de projecten van de Koning of producten waarmee gewerkt wordt? Neem dan vrijblijvend contact op met Maykel Korndewal via solliciteren@koning-ict.nl of 033-4779337.

Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon, op discrete wijze, contact met jou opneemt om eventuele vragen te beantwoorden. Jouw reactie wordt altijd vertrouwelijk behandeld wat inhoudt dat wij geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige werkgever.

Onderstaand de standaard sollicitatieprocedure. Vind jij het prettig om buiten werktijd contact te hebben? Geef dit gerust aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

> Beoordeling cv/ intake Maykel Korndewal;
> 1e gesprek; kennismaking directeur;
> 2e gesprek; kennismaking collega/ technisch assessment;
> Arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

Contactpersoon

Naam: Maykel Korndewal
Tel: 06-81288290
E-mail: solliciteren@koning-ict.nl