Werknemers vinden en vasthouden. Dat kan alleen door een goede werkgever te zijn. Uiteindelijk draait het om de mensen.

> technische oplossingen voor verschillende klanten
> groeien door vrijheid en vertrouwen
> een persoonlijk opleidingsplan
> innoveren en blijven leren
> de persoonlijke sfeer van een kleine club

 

de Koning is altijd op zoek naar nieuwe talenten!

Vacature

Office Manager – Houten

Werken bij de Koning betekent deel uitmaken van een jong en enthousiast team, waarbinnen je volop kansen krijgt om jezelf te bewijzen, je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je kennis te verbreden en verdiepen. Bezoek onze website www.koning-ict.nl  

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontplooien? Solliciteer dan op onze vacature voor Office Manager.

Wat zoeken wij
Je bent een ervaren Office Manager, die zich het meest thuis voelt in een kleine, betrokken organisatie waar inzet, flexibiliteit en een dienstverlenende instelling op prijs worden gesteld. Zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en integriteit zijn belangrijke kernwaarden. Je bent assertief, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en pakt ook nieuwe zaken graag pro-actief op.  

Je hebt een administratieve MBO-opleiding afgerond met enkele jaren ervaring op een administratieve afdeling. Je hebt boekhoudkennis en Office Management kent geen geheimen voor je, daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen: nauwkeurig, klantgericht, communicatief vaardig, flexibel en zelfstandig.  

Ervaring met financiële administratie en Excel is een must en ervaring met Basecone en Twinfield is een pré. Enige affiniteit met IT of computer technische kennis is wenselijk en je beheerst de Engelse taal goed.

Wat zijn je taken
Je zorgt ervoor dat alles op kantoor soepel draait; je staat klanten telefonisch te woord, maar zorgt ook dat er lekkere koffie en lunch is. Voor onze klanten ben je het eerste aanspreekpunt, jij bent het visitekaartje voor de Koning. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor alle administratieve taken, zoals het maken van offertes, de inkoop, website beheer en marketing activiteiten, de facturatie en boekingen in Basecone en TwinfieldJe verzorgt de in- en verkoop van diverse hard- en software aan onze klanten. En als jij ergens ruimte voor verbetering ziet, dan horen we dat natuurlijk graag!  

Wij bieden
Een zelfstandige, verantwoordelijke en brede functie binnen een dynamisch bedrijf .
Een prettige informele werksfeer in een hecht team.
Een marktconform salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden.
Een functie voor maximaal 32 uur per week en werktijden in overleg.

Interesse
Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en lijkt het je leuk om bij de Koning te komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Contactpersoon
Naam: Michel de Koning
Telefoon: 030 2547900